Blogs, artikelen en organisaties

Op deze pagina worden desbetreffende blogs, artikelen en organisaties beschreven die mogelijk tot interessant gevonden kunnen worden. Onderstaand worden de blogs, artikelen en organisaties weergegeven:

Mont Blanc Xplore - Dakdrager

Deze Mont Blanc dakdragers uit het premium segment onderscheiden zich door 2 unieke eigenschappen als de vormgeving en het gemak van de montage. Deze dakdragers zijn namelijk binnen 2 handelingen te monteren zonder extra gereedschap op de geΓ―ntegreerde/gesloten dakrail van uw voertuig. Door het uniek voetsysteem is deze dakdrager door een gemakkelijke handeling met een hendel vast te zetten.

Daarnaast heeft deze dakdrager een laadvermogen van maar liefst 100kg is uitgevoerd in een wingbar profiel dragerstang waardoor deze enorm stil is. Ook kun je accessoires die gebruik maken van een t-adapter op deze dakdragers gebruiken. Met een garantietermijn van 5 jaar, TUV keuring en City Crash getest geeft de fabrikant wel aan dat je met deze dakdragerset geen kat in de zak koopt!

Deze dakdragers kunt u vinden in het assortiment van Alleskanmee. In de onderstaande (URL) video laten wij zien hoe gemakkelijk deze te monteren zijn op uw voertuig met geΓ―ntegreerde/gesloten dakrail: www.youtu.be/pjz9O2koG4g