Blogs, artikelen en organisaties

Op deze pagina worden desbetreffende blogs, artikelen en organisaties beschreven die mogelijk tot interessant gevonden kunnen worden. Onderstaand worden de blogs, artikelen en organisaties weergegeven:

Towbox - Trekhaakbagagebox

De Towbox is een trekhaakbagagebox een 'nieuwe' manier om uw bagage te vervoeren. De 'oude' manier die nog steeds effectief is, is het vervoeren van bagage via een dakkoffer. Voor deze trekhaakbagagebox zijn er ook voordelen waar u als klant van kan profiteren:

  • Geen snelheidsbeperking
  • Brandstof besparing
  • Geen extra geluid
  • Makkelijke belading
  • Eenvoudige bevestiging
De Towbox heeft ten opzichte van andere merken het voordeel dat de box verschuibaar is, kantbaalis en hierdoor blijft de bagage ruimte makkelijk toegankelijk. Ook heeft de Towbox wielen die het monteren op de trekhaak tot een eenvoudig klusje maken ook in beladen toestand. Ook het verplaatsen van de bagage bij inladen en uitladen kan hierdoor simpel in het huis of appartement, camping. Ook is de box makkelijk te gebruiken als een kast op de camping

Het verschil in brandstofverbruik zorgt ervoor dat de box na 20.000 kilometer is terug verdient ten opzichte van een dakkoffer, een investering die de moeite waard is dus.